Als vakkundig en enthousiast tuinontwerper houdt Sylvia Broekhoff zich sinds 1998 bezig met het ontwerpen van tuinen en groene ruimten voor particulieren en bedrijven.

Haar tuinen onderscheiden zich door een eigen stijl. Geen ‘confectietuinen’ maar een tuin op maat gemaakt, verrassend en een beetje eigenwijs.

Vormgeven door verbale en non-verbale signalen creatief te vertalen naar een groene basis. Daarbij wordt een juiste balans gevonden tussen mens en natuur, zo ontstaat er een tuin met een ziel.

In de tuin willen we ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.
De seizoenswisselingen moeten voelbaar zijn en een tuin moet zelfs in de winter uitnodigen om naar buiten te gaan.

Een tuin valt of staat met de beplanting en een goed uitgebalanceerde plantkeuze is een must. Bloemen zijn mooi, geven sfeer en vrolijkheid, maar zijn in eerste instantie van ondergeschikt belang. Afwisseling in structuur en kleur van blad laat een tuin al tot leven komen, een repeterende beplanting geeft rust en evenwicht. Dat is het groene geraamte.

De eerste stap naar een mooie tuin is een goed ontwerp, afgestemd op uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Broekhoff tuinontwerp en –advies helpt u graag bij al uw tuinplannen.

«« terug naar het begin


Klik om naar het begin van de pagina te gaan