displayTitle("Werkwijze"); $homePage->displayHead(); ?>

Ontwerpfase

Het eerste bezoek is geheel vrijblijvend, de huidige situatie wordt bekeken en uw wensen ten aanzien van de tuin worden geïnventariseerd.

Zo is het mogelijk om een compleet ontwerp of een gedeeltelijk ontwerp te laten maken. U bepaalt zelf welke ondersteuning u nodig heeft en op basis daarvan wordt u een passend aanbod gedaan. Bovendien krijgt u tekeningen en foto’s van gerealiseerde tuinen te zien zodat u een goed beeld krijgt van wat u mag verwachten.

Vervolgens wordt de tuin ingemeten en gekeken naar externe factoren zoals stijl van het huis, ligging en omgeving. Met deze informatie wordt een start gemaakt met het schetsontwerp en een vervolgafspraak gemaakt.

Tijdens de vervolgafspraak wordt het schetsontwerp aan u gepresenteerd en met u besproken. Eventuele wijzigingen kunnen daar nog in aangebracht worden.

Aan de hand van het besproken schetsontwerp wordt de definitieve ontwerptekening gemaakt, indien nodig een detailtekening of aanzichttekening en indien gewenst een isometrie. Daarop volgen het beplantingsplan, de plantlijst, het uitvoeringsplan en de projectbeschrijving en bent u klaar om te beginnen.

Aanleg

U heeft de vrije keus om zelf aan de slag te gaan, het project geheel uit te besteden of een combinatie van beide.

Broekhoff tuinontwerp en –advies werkt nauw samen met een aantal gerenommeerde hoveniersbedrijven. Zij streven naar een hoog afwerkingniveau waarbij kwaliteit en service voorop staan. Indien gewenst kan bij hen een vrijblijvende offerte voor de aanleg worden aangevraagd. Uiteraard blijft u vrij om zelf een hovenier in te schakelen.

Ook het volledig uitbesteden van ontwerp tot en met de aanleg en alle communicatie die daarmee gepaard gaat behoort tot de mogelijkheden. Alles onder één dak en één aanspreekpunt.

Nazorg

Zeker niet onbelangrijk is de nazorg, u wilt immers lang genieten van uw nieuwe tuin.

Voor alle diensten van Broekhoff tuinontwerp en –advies en partners gelden goede garantieregelingen zodat u onbezorgd een nieuw tuin tegemoet gaat.
Dus ook ná de aanleg blijft Broekhoff tuinontwerp en –advies uw aanspreekpunt ten aanzien van al uw tuinzaken.

"; ?> «« terug naar het begin

Klik om naar het begin van de pagina te gaan


displayMenu(); ?>